Hoppa till innehåll

Pga av den rådande situationen med ett flertalet stora razzior runt om i världen mot IPTV-återförsäljare, kan vi inte länka till någon återförsäljare! Du kan läsa mera HÄR och HÄR om det senaste razziorna, så förstår du nog varför du nu ska skaffa dig en VPN NU! För att köpa abonnemanget vi tycker är bäst, behöver du bara gå in på AliExpress och söka på IPTV!

Surfa säkert på internet när du använder iptv

Så sent som för en vecka sedan var det en massiv razzia i flera länder mot aktörer som distribuerar iptv-tjänster. Man tog bland annat i beslag servrar som innehöll närmare 50 miljoner användares kontouppgifter. Så det finns goda skäl till att se till att det du gör på internet inte går att spåra.

Vi blev kontaktade av tidning

Vi på IPTVis blev kontaktade av en större tidning som undra vi kunde tänka oss att ställa upp på en intervju, och eftersom att vi inte säljer några IPTV tjänster själva, så gick vi med på att prata med en journalist därifrån över Tele. Vi fick då reda på att Svenska Polis just nu sitter med en omfattande utredning, där ett stort antal IPTV tjänster och återförsäljare ligger illa till.

Vad kostar det dig att surfa anonymt, och använda iptv  säkert?

Med det kanalpaketet som vi anser är bäst i test, så kostar det bara  ca $18 per år. Om du då också vill kunna använda det utan att åka dit, och riskera miljonbelopp i skadestånd köper du också en VPN-tjänst för ca $30 per år. Totalt kostar det ca $50 för att använda iptv kanaler säkert i ett helt år!

Razzia

Med det sagt säger vi inte att du du inte kan använda en IPTV-tjänst eller inte, men vi vill ge dig en stark rekommendation om att vidta försiktighetsåtgärder i sådana fall. Det minsta du kan göra som gör att du kan surfa säkert och anonymt är att skaffa dig en VPN.

1. ANVÄND EN VPN
Vi har predikat användningen av VPN: s länge nu och vi uppmanar alla som använder IPTV-tjänst att omgående investera i en VPN-tjänst. Det ser till att all din trafik går först via en server utomlands, där du får en ny ip adress. Det gör att det inte går att se vem det var som gjorde vad.

Idag efter alla razzior som varit på senare tid rekommenderar alla iptv leverantörer att du använder dig av en VPN, och de har inbyggda funktioner för det i programvaran du får med.

Det enda negativa med att använda dig av en VPN är att du måste ha en stabil VPN leverantör, så att du inte får för långsam och slött internet. I Sverige är det tyvärr bara ett par stycken som håller måttet för att du ska slippa lagg i sändningen. Vi har skrivit en artikel med lista med de bästa vpn tjänsten du kan köpa just nu.

Donera till oss på IPTVis.com

Att driva en hemsida är inte helt gratis, och det kostar tid och energi att alltid försöka hitta bästa dealen IPTV tjänsten åt dig. Idag tillåter ingen av de stora annonserings plattformar oss att ha deras reklam på sidan längre, så vi är helt beroende av era generösa bidrag som kan hålla denna hemsidan vid liv ett tag till.

Tack på förhand till alla er som vill vara med att supporta oss för att vi försöker att hålla er uppdaterade om IPTV branchen!

Please Add coin wallet address in plugin settings panel
EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria