Hoppa till innehåll
AliExpress-IPTV

Ett IPTV abonnemang kostar ca $15 – $18 för ett 12 månaders paket. I detta får du alla sport, och filmkanaler. Du får också med alla vanliga kanaler som inte räknas som premium kanaler.

Tyvärr så kan vi inte längre länka till dem då myndigheter har varit på oss. Men allt du behöver göra är att gå in på AliExpress.com, och sedan söka på IPTV.

Ibland kan du få leta lite grann, och söka på termer som ”HD TV” ”IPTV subscription” ”m3u” eller ”world tv”. Dem försöker att gömma sig, men det finns gott om försäljare på AliExpress. Ett annat sätt är att först gå in på IPTV boxar, för då brukar det dyka upp rena abonnemang.

NordVPN kostar dig ca $3 i månaden om du köper 1-2 års abonnemang hos dem. Detta är något vi tycker att alla ska investera i, då myndigheter jagar IPTV användare och återförsäljare med blåslampa just nu. Detta är en billig peng för att slippa riskera att böta många miljoner på grund av skadestånd till TV bolag.

Läs gärna våran artikel om säkerhet så förstår du bättre varför vi så starkt rekommenderar att du skaffar dig en VPN. Mer info om tjänsten hittar du på VPN företagets egna hemsida.

Donera till oss på IPTVis.com

Att driva en hemsida är inte helt gratis, och det kostar tid och energi att alltid försöka hitta bästa dealen IPTV tjänsten åt dig. Idag tillåter ingen av de stora annonserings plattformar oss att ha deras reklam på sidan längre, så vi är helt beroende av era generösa bidrag som kan hålla denna hemsidan vid liv ett tag till.

Tack på förhand till alla er som vill vara med att supporta oss för att vi försöker att hålla er uppdaterade om IPTV branchen!

Please Add coin wallet address in plugin settings panel
EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria