Hoppa till innehåll

Bästa VPN tjänsten

Här är bästa VPN tjänsten 2020 som du i Sverige kan köpa för att vara anonym när du använder IPTV tjänster.

VPN

Vad är en VPN?

VPN står för "virtual private network" och är en tjänst man använder för att dölja sin identitet på internet. Tanken med VPN tjänster är att du ska gå igenom en VPN-tunnel som är en VPN-server, och när detta sker krypteras all din in och ut data. Detta gör att du kan vara anonym, och ingen kan se vare sig din IP-adress eller några andra spår av vad du har gjort med ditt internet.

Så fungerar en VPN tjänst!

En VPN tjänst är mycket enkel i själva utförandet, allt du gör är att du kopplar upp dig mot en VPN-klient som krypterar all din data. Detta sker genom att du laddar ner deras VPN-app, och sedan väljer vilken server du vill koppla upp dig emot i deras VPN-nätverk. När detta är gjort så kommer all trafik från din enhet att gå igenom en VPN-tunnel, och du är nu säker.

Bäst VPN för alla i Sverige!

NordVPN är utan tvekan den bästa VPN tjänsten just nu, även om nummer 2 i vårat bäst i test av VPN-tjänster också presterar bra. Den stora skillnaden är priset, där Nord VPN kostar ungefär hälften av vad våran #2 gör. NordVPN är också världens största VPN-nätverk, och man har över 5.600 VPN-servers i sitt nätverk. Detta har gjort dem till det självklara valet av alla som i vart fall ska ha det för IPTV. Det är få tjänster som helt enkelt klarar av att kryptera HD streaming utan att det blir hackigt i live streamingen. Så detta är det självklara valet just nu!

#2 Bästa VPN tjänst 2020

Vi tycker att den andra bra tjänsten är ExpressVPN, som mycket väl hade kunna varit bästa VPN tjänst 2020 om det inte vore för priset. Det är ExpressVPN och NordVPN som är kungarna av VPN. Det är också bara dessa två som håller om du ska köra livestreams med IPTV tjänster om det inte ska hacka. Du behöver helt enkelt det snabbaste tjänstern, samtidigt som det måste vara det säkraste när vi har med IPTV att göra. Då är det dessa två det handlar om.

Donera till oss på IPTVis.com

Att driva en hemsida är inte helt gratis, och det kostar tid och energi att alltid försöka hitta bästa dealen IPTV tjänsten åt dig. Idag tillåter ingen av de stora annonserings plattformar oss att ha deras reklam på sidan längre, så vi är helt beroende av era generösa bidrag som kan hålla denna hemsidan vid liv ett tag till.

Tack på förhand till alla er som vill vara med att supporta oss för att vi försöker att hålla er uppdaterade om IPTV branchen!

Please Add coin wallet address in plugin settings panel
EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria