Hoppa till innehåll

VÅRAT BÄST I TEST AV BÄSTA IPTV TJÄNSTEN 2020

Nedan har du den bästa IPTV tjänsten 2020, och den bästa VPN tjänsten just nu till ditt abonnemang. Vi har tittat på vilket kanalutbud du får med i abonnemanget, och hur säker och snabb VPN tjänsten är. Vill du se mera detaljerat om vilka TV kanaler som ingår, så hittar du alla kanaler här. Vi tycker också du bör läsa på lite om säkerhet, och vad en VPN gör för dig innan du köper ett abonnemang. Alla priser hittar du på varan sida priser.

AliExpress-IPTV

AliExpress är världens näst största marknadsplats efter Amazon, men dem ägs av Kineser. Detta gör att du kan hitta näst intill allt på deras plattform, och en utav dessa saker är IPTV abonnemang. Tyvärr så kan vi inte längre länka till dem då myndigheter har varit på oss. Men allt du behöver göra är att gå in på AliExpress.com, och sedan söka på IPTV.

Ibland kan du få leta lite grann, och söka på termer somHD TV” ”IPTV subscription” ”m3u” eller ”world tv”. Dem försöker att gömma sig, men det finns gott om försäljare på AliExpress. Ett 12 månaders abonnemang kostar ca $15 – $20.

NordVPN-IPTV

NordVPN är världens största VPN tjänst, och har flest servers av alla VPN tjänsterna. Detta har sedan länge varit det självklara valet för alla som vill använda det till IPTV kanaler. Detta beror på att endast några få VPN tjänster på marknaden klarar av att kryptera all den data mängd som en live stream kräver utan att börja hacka.

De få andra tjänsterna som klarar av det är främst till för företag, eller ExpressVPN som också dem är bra men dubbelt så dyra. Så våran rekommendation är helt klart NordVPN som bara kostar dig ca $30 dollar om året. Du hittar mera info om tjänsten på VPN-företagets hemsida.

Donera till oss på IPTVis.com

Att driva en hemsida är inte helt gratis, och det kostar tid och energi att alltid försöka hitta bästa dealen IPTV tjänsten åt dig. Idag tillåter ingen av de stora annonserings plattformar oss att ha deras reklam på sidan längre, så vi är helt beroende av era generösa bidrag som kan hålla denna hemsidan vid liv ett tag till.

Tack på förhand till alla er som vill vara med att supporta oss för att vi försöker att hålla er uppdaterade om IPTV branchen!

Please Add coin wallet address in plugin settings panel
EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria